5 ok, amiért a MOPA dekorpaneleket válaszd

A MOPA dekorpanelek számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, így nehéz is kiválasztani ötöt, melyeket ebben a felsorolásban olvashattok majd. Lássuk, miért kiváló választás a MOPA

1. Esztétikus

Igaz ez csak a felszín, de ez adja az első benyomásokat, erről ismerjük meg a termékeket. Az egyedi formáknak, színeknek és felületeknek köszönhetően izgalmas tereket hozhatunk létre, a termékek variációjának száma pedig szinte végtelen, így biztos lehetsz benne, hogy más otthonában nem fog ugyanaz a látvány fogadni. Némelyik panel egymással is kiválóan variálható, mint például a Rock és a Hexa.

2. Tartós

Felépítésének köszönhetően a memóriahab rugalmasságot biztosít a paneleknek. Ha esetleg nyomás vagy ütés éri a terméket, nem kell attól tartanunk, hogy eldeformálódik, esetleg maradandó nyomot hagy maga után. Emiatt nyugodtan használhatjuk falvédőnek vagy ágyvégnek is.

3. Könnyű tisztítani

A paneleket borító PU dekorbőr réteget gyerekjáték takarítani! Foltok esetén használhatunk nedves törlőkendőt, ha poros lenne, akkor akár porszívót is használhatunk, nem fog kárt tenni benne. Ennél egyszerűbb még nem volt a takarítás!

4. Hang,-és hőszigetelő

A memóriahabban elhelyezkedő mikrobuborékok biztosítják a szigetelő funkciót, így a hab nem csak a rugalmasságért és tartósságért felel.

5. Egyszerű telepíteni

Ahhoz, hogy a kívánt felületre felhelyezzük (mely lehet fal, de akár ajtó is) nincsen szükség semmilyen előkezelésre. A felrakáshoz csak oldószermentes szilikon ragasztóra van szükség, esetleg tapétavágó késre, ha szükség lenne a panelek vágására. Bármilyen felületre egyszerűen felhelyezhető a megfelelő eszközökkel, legyen az fa, beton, műanyag vagy akár tapétázott fal.

Mint említettük, ez csak 5 tulajdonság a sokból, ha kíváncsiak vagytok a „Dekorpanelekről-Tulajdonságok” menüpont alatt több információt is találhattok a MOPA dekorpanelek további előnyeiről!

Coco.Chanel HS-010,012