A MOPA dekorpanel titka

1. Textilbőr/dekorbőr borítás

A legfelső réteget egy textilbőr borítás adja, mely nem csak a panelek megjelenését biztosítja, hanem vízlepergető hatással is bír. Ennek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy a véletlenül rácsöppent vagy kiborult folyadék kárt okoz a dekorpanelben, valamint a tisztíthatóság is sokkal egyszerűbben kivitelezhető: elegendő egy nedves törlőkendővel áttörölni a panel felületét.

2. Memória hab

A dekorpanel legnagyobb részét képző memória hab felel a rugalmasságért és tartósságért. Nyomás hatására a memória hab összezsugorodik, majd ha elengedjük rövid időn belül visszanyeri eredeti alakját, így ki van zárva a deformálódás lehetősége is. A memória habban bambusz rostok és mikrobuborékok helyezkednek el. A mikrobuborékok gondoskodnak a panelek hő-és hangszigeteléséről.

3. Műbőr záróréteg

Annak érdekében, hogy a fal felől is védett legyen a dekorpanel, egy műbőr záróréteget kapott, mely hasonlóan a textilbőrhöz légáteresztő és vízzáró.

Az így létrejött MOPA dekorpanel hosszú ideig fogja szolgálni otthonát, egy kis gondoskodással tartósan megőrzi eredeti szépségét.